Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4820
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБлагий, О.С.-
dc.date.accessioned2016-03-28T12:03:20Z-
dc.date.available2016-03-28T12:03:20Z-
dc.date.issued2016-03-28-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4820-
dc.description.abstractУ статті визначено актуальну проблему підготовки інженерів-технологів харчової галузі, а саме обґрунтування необхідності використання інтеграційних процесів. Розглянуто три рівні міждисциплінарної інтеграції. Обґрунтовано зв’язки фахових дисциплін на І рівні міждисциплінарної інтеграції, розкрито синтез суміжних наук на ІІ рівні та проаналізовано підходи до створення ІІІ рівня, що полягає у формуванні нової навчальної дисципліни із використанням системного мислення.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectінженер-технологuk_UK
dc.subjectхарчова галузьuk_UK
dc.subjectміждисциплінарний зв’язокuk_UK
dc.subjectфахові дисципліниuk_UK
dc.titleІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Благий О.С..docx40,34 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.