Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благий, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-28T12:03:20Z | - |
dc.date.available | 2016-03-28T12:03:20Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-28 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4820 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено актуальну проблему підготовки інженерів-технологів харчової галузі, а саме обґрунтування необхідності використання інтеграційних процесів. Розглянуто три рівні міждисциплінарної інтеграції. Обґрунтовано зв’язки фахових дисциплін на І рівні міждисциплінарної інтеграції, розкрито синтез суміжних наук на ІІ рівні та проаналізовано підходи до створення ІІІ рівня, що полягає у формуванні нової навчальної дисципліни із використанням системного мислення. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | інженер-технолог | uk_UK |
dc.subject | харчова галузь | uk_UK |
dc.subject | міждисциплінарний зв’язок | uk_UK |
dc.subject | фахові дисципліни | uk_UK |
dc.title | ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Благий О.С..docx | 40,34 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.