Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4783
Назва: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Автори: Лазарєва, Т. А.
Ключові слова: творча професійна діяльність
інженер-технолог харчової галузі
створення інноваційних об’єктів харчової галузі
професійно важливі якості
мотиваційно- цільові
когнітивні
світоглядні та організаційно-діяльнісні професійно важливі якост
Дата публікації: 4-лют-2016
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто проблему формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Теоретично обґрунтовано структуру професійно важливих якостей, що складається з блоку мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних та організаційно-діяльнісних якостей майбутнього фахівця. Встановлено складові системи професійно важливих якостей, що обумовлюють творчу діяльність майбутнього фахівця при розробці та удосконаленні харчових продуктів, технологій та обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4783
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf436,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.