Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4783
Title: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Authors: Лазарєва, Т. А.
Keywords: творча професійна діяльність
інженер-технолог харчової галузі
створення інноваційних об’єктів харчової галузі
професійно важливі якості
мотиваційно- цільові
когнітивні
світоглядні та організаційно-діяльнісні професійно важливі якост
Issue Date: 4-Feb-2016
Abstract: В статті розглянуто проблему формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Теоретично обґрунтовано структуру професійно важливих якостей, що складається з блоку мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних та організаційно-діяльнісних якостей майбутнього фахівця. Встановлено складові системи професійно важливих якостей, що обумовлюють творчу діяльність майбутнього фахівця при розробці та удосконаленні харчових продуктів, технологій та обладнання.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4783
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf436,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.