Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2016-02-04T07:20:04Z-
dc.date.available2016-02-04T07:20:04Z-
dc.date.issued2016-02-04-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4783-
dc.description.abstractВ статті розглянуто проблему формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Теоретично обґрунтовано структуру професійно важливих якостей, що складається з блоку мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних та організаційно-діяльнісних якостей майбутнього фахівця. Встановлено складові системи професійно важливих якостей, що обумовлюють творчу діяльність майбутнього фахівця при розробці та удосконаленні харчових продуктів, технологій та обладнання.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтворча професійна діяльністьuk_UK
dc.subjectінженер-технолог харчової галузіuk_UK
dc.subjectстворення інноваційних об’єктів харчової галузіuk_UK
dc.subjectпрофесійно важливі якостіuk_UK
dc.subjectмотиваційно- цільовіuk_UK
dc.subjectкогнітивніuk_UK
dc.subjectсвітоглядні та організаційно-діяльнісні професійно важливі якостuk_UK
dc.titleФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf436,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.