Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4783
Название: | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Авторы: | Лазарєва, Т. А. |
Ключевые слова: | творча професійна діяльність інженер-технолог харчової галузі створення інноваційних об’єктів харчової галузі професійно важливі якості мотиваційно- цільові когнітивні світоглядні та організаційно-діяльнісні професійно важливі якост |
Дата публикации: | 4-фев-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто проблему формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Теоретично обґрунтовано структуру професійно важливих якостей, що складається з блоку мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних та організаційно-діяльнісних якостей майбутнього фахівця. Встановлено складові системи професійно важливих якостей, що обумовлюють творчу діяльність майбутнього фахівця при розробці та удосконаленні харчових продуктів, технологій та обладнання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4783 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 436,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.