Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4769
Название: | ДОМІНУЮЧІ ІМПЕРАТИВИ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ |
Авторы: | Мостова, Л.М. Клусович, Т.В. |
Ключевые слова: | домінуючі імперативи професійна майстерність етична культура освітянський процес професійні вміння та навики комплексна підготовка якість освіти критерії відбору |
Дата публикации: | 3-фев-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена актуальному питанню забезпечення якісної професійної підготовки фахівців для ресторанної господарства на основі нових концептуальних та методичних засадїх професійної освіти з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці. Здійснений науково обґрунтований аналізосновних питань змісту, форм, методів підготовки та вимог до майбутніх фахівців ресторанного бізнесу; окреслені особливості сучасних систем рівневої професійної підготовки фахівців із гостинності; розкриті особливості освітнього процесу та сформульовані критерії, які необхідно враховувати при організації професійної освіти фахівців для індустрії гостинності. На основі емпіричних даних запропоновані моделі підготовки бакалавра, спеціаліста та магістра згідно нових підходів навчання у ВНЗ у межах досягнення основної мети -підготовки керівників та професіоналів у сфері гостинності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4769 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 450,33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.