Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4769
Назва: ДОМІНУЮЧІ ІМПЕРАТИВИ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ
Автори: Мостова, Л.М.
Клусович, Т.В.
Ключові слова: домінуючі імперативи
професійна майстерність
етична культура
освітянський процес
професійні вміння та навики
комплексна підготовка
якість освіти
критерії відбору
Дата публікації: 3-лют-2016
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальному питанню забезпечення якісної професійної підготовки фахівців для ресторанної господарства на основі нових концептуальних та методичних засадїх професійної освіти з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці. Здійснений науково обґрунтований аналізосновних питань змісту, форм, методів підготовки та вимог до майбутніх фахівців ресторанного бізнесу; окреслені особливості сучасних систем рівневої професійної підготовки фахівців із гостинності; розкриті особливості освітнього процесу та сформульовані критерії, які необхідно враховувати при організації професійної освіти фахівців для індустрії гостинності. На основі емпіричних даних запропоновані моделі підготовки бакалавра, спеціаліста та магістра згідно нових підходів навчання у ВНЗ у межах досягнення основної мети -підготовки керівників та професіоналів у сфері гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4769
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf450,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.