Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4769
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМостова, Л.М.-
dc.contributor.authorКлусович, Т.В.-
dc.date.accessioned2016-02-03T09:07:56Z-
dc.date.available2016-02-03T09:07:56Z-
dc.date.issued2016-02-03-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4769-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальному питанню забезпечення якісної професійної підготовки фахівців для ресторанної господарства на основі нових концептуальних та методичних засадїх професійної освіти з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці. Здійснений науково обґрунтований аналізосновних питань змісту, форм, методів підготовки та вимог до майбутніх фахівців ресторанного бізнесу; окреслені особливості сучасних систем рівневої професійної підготовки фахівців із гостинності; розкриті особливості освітнього процесу та сформульовані критерії, які необхідно враховувати при організації професійної освіти фахівців для індустрії гостинності. На основі емпіричних даних запропоновані моделі підготовки бакалавра, спеціаліста та магістра згідно нових підходів навчання у ВНЗ у межах досягнення основної мети -підготовки керівників та професіоналів у сфері гостинності.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectдомінуючі імперативиuk_UK
dc.subjectпрофесійна майстерністьuk_UK
dc.subjectетична культураuk_UK
dc.subjectосвітянський процесuk_UK
dc.subjectпрофесійні вміння та навикиuk_UK
dc.subjectкомплексна підготовкаuk_UK
dc.subjectякість освітиuk_UK
dc.subjectкритерії відборуuk_UK
dc.titleДОМІНУЮЧІ ІМПЕРАТИВИ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf450,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.