Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4769
Title: ДОМІНУЮЧІ ІМПЕРАТИВИ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ
Authors: Мостова, Л.М.
Клусович, Т.В.
Keywords: домінуючі імперативи
професійна майстерність
етична культура
освітянський процес
професійні вміння та навики
комплексна підготовка
якість освіти
критерії відбору
Issue Date: 3-Feb-2016
Abstract: Стаття присвячена актуальному питанню забезпечення якісної професійної підготовки фахівців для ресторанної господарства на основі нових концептуальних та методичних засадїх професійної освіти з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці. Здійснений науково обґрунтований аналізосновних питань змісту, форм, методів підготовки та вимог до майбутніх фахівців ресторанного бізнесу; окреслені особливості сучасних систем рівневої професійної підготовки фахівців із гостинності; розкриті особливості освітнього процесу та сформульовані критерії, які необхідно враховувати при організації професійної освіти фахівців для індустрії гостинності. На основі емпіричних даних запропоновані моделі підготовки бакалавра, спеціаліста та магістра згідно нових підходів навчання у ВНЗ у межах досягнення основної мети -підготовки керівників та професіоналів у сфері гостинності.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4769
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf450,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.