Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Название: Спосіб контролю залишків шоколаду в формах
Авторы: Тріщ, Роман Михайлович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Лис, Юлія Станіславівна
Шматков, Даніїл Ігорович
Балафендієва, Регіна Заурівна
Ключевые слова: Шоколад
Контроль
Залишки
Автоматична лінія
Дата публикации: 16-дек-2015
Серия/номер: 11;99477
Краткий осмотр (реферат): Спосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4767
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf203,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.