Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Назва: | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах |
Автори: | Тріщ, Роман Михайлович Артюх, Світлана Миколаївна Кіпоренко, Ганна Сергіївна Лис, Юлія Станіславівна Шматков, Даніїл Ігорович Балафендієва, Регіна Заурівна |
Ключові слова: | Шоколад Контроль Залишки Автоматична лінія |
Дата публікації: | 16-гру-2015 |
Серія/номер: | 11;99477 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4767 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf | 203,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.