Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Назва: Спосіб контролю залишків шоколаду в формах
Автори: Тріщ, Роман Михайлович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Лис, Юлія Станіславівна
Шматков, Даніїл Ігорович
Балафендієва, Регіна Заурівна
Ключові слова: Шоколад
Контроль
Залишки
Автоматична лінія
Дата публікації: 16-гру-2015
Серія/номер: 11;99477
Короткий огляд (реферат): Спосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4767
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf203,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.