Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тріщ, Роман Михайлович | - |
dc.contributor.author | Артюх, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кіпоренко, Ганна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Лис, Юлія Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Шматков, Даніїл Ігорович | - |
dc.contributor.author | Балафендієва, Регіна Заурівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-16T12:44:14Z | - |
dc.date.available | 2015-12-16T12:44:14Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-16 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4767 | - |
dc.description.abstract | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | 11;99477 | - |
dc.subject | Шоколад | uk_UK |
dc.subject | Контроль | uk_UK |
dc.subject | Залишки | uk_UK |
dc.subject | Автоматична лінія | uk_UK |
dc.title | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf | 203,4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.