Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТріщ, Роман Михайлович-
dc.contributor.authorАртюх, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorКіпоренко, Ганна Сергіївна-
dc.contributor.authorЛис, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorШматков, Даніїл Ігорович-
dc.contributor.authorБалафендієва, Регіна Заурівна-
dc.date.accessioned2015-12-16T12:44:14Z-
dc.date.available2015-12-16T12:44:14Z-
dc.date.issued2015-12-16-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4767-
dc.description.abstractСпосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.relation.ispartofseries11;99477-
dc.subjectШоколадuk_UK
dc.subjectКонтрольuk_UK
dc.subjectЗалишкиuk_UK
dc.subjectАвтоматична лініяuk_UK
dc.titleСпосіб контролю залишків шоколаду в формахuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf203,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.