Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4767
Title: | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах |
Authors: | Тріщ, Роман Михайлович Артюх, Світлана Миколаївна Кіпоренко, Ганна Сергіївна Лис, Юлія Станіславівна Шматков, Даніїл Ігорович Балафендієва, Регіна Заурівна |
Keywords: | Шоколад Контроль Залишки Автоматична лінія |
Issue Date: | 16-Dec-2015 |
Series/Report no.: | 11;99477 |
Abstract: | Спосіб контролю залишків шоколаду в формах включає контроль залишків шоколаду, який здійснюють з використанням джерела світла, яке проектують на форму та яке охоплює всю її поверхню в момент фіксації залишків, а також не створює тіні та не нагріває шоколад, оптичного засобу, який включає встановлену в зафіксованому положенні галогенну лампу однорідного та направленого світла, оптичний засіб, що встановлений в зафіксованому положенні поза площиною проекції світлового променя галогенної лампи, та блока обробки, з'єднаного з оптичним засобом, який направлено в центр контрольованої ділянки під прямим кутом та який веде її зйомку, і блока обробки, на якому визначається ступінь забрудненості форми. Наявність залишків шоколаду в формах на етапі обробки отриманої інформації визначають методом обчислення геометричної складової, а саме площин неправильних фігур, а саме залишків шоколаду в формах на знімках, зроблених оптичним засобом контролю. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4767 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Control_zalishkiv_shokoladu.pdf | 203,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.