Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4758
Название: | Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції |
Авторы: | Тріщ, Роман Михайлович Артюх, Світлана Миколаївна Кіпоренко, Ганна Сергіївна Лис, Юлія Станіславівна Шматков, Даніїл Ігорович Дідусенко, Ольга Андріївна |
Ключевые слова: | термоіндикатор зберігання харчові продукти контроль |
Дата публикации: | 19-ноя-2015 |
Серия/номер: | 9;98894 |
Краткий осмотр (реферат): | Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції, виконаний у формі паперового, тканинного або полімерного ярлика, що містить щонайменше два надруковані інформаційні написи, які інформують про дотримання або недотримання температурного режиму зберігання харчової продукції, та щонайменше один сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою з лицьової сторони. Сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою виконано у формі окружності, а кожний з щонайменше двох інформаційних написів відповідає кольору фарби до та після досягнення нею критичної температури, відповідно. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4758 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Trish_Artuh_Kiporenko_Lis_Shmatkov_Didusenko.pdf | 184,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.