Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4758
Title: Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції
Authors: Тріщ, Роман Михайлович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Лис, Юлія Станіславівна
Шматков, Даніїл Ігорович
Дідусенко, Ольга Андріївна
Keywords: термоіндикатор
зберігання
харчові продукти
контроль
Issue Date: 19-Nov-2015
Series/Report no.: 9;98894
Abstract: Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції, виконаний у формі паперового, тканинного або полімерного ярлика, що містить щонайменше два надруковані інформаційні написи, які інформують про дотримання або недотримання температурного режиму зберігання харчової продукції, та щонайменше один сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою з лицьової сторони. Сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою виконано у формі окружності, а кожний з щонайменше двох інформаційних написів відповідає кольору фарби до та після досягнення нею критичної температури, відповідно.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4758
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trish_Artuh_Kiporenko_Lis_Shmatkov_Didusenko.pdf184,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.