Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4758
Назва: Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції
Автори: Тріщ, Роман Михайлович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Лис, Юлія Станіславівна
Шматков, Даніїл Ігорович
Дідусенко, Ольга Андріївна
Ключові слова: термоіндикатор
зберігання
харчові продукти
контроль
Дата публікації: 19-лис-2015
Серія/номер: 9;98894
Короткий огляд (реферат): Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції, виконаний у формі паперового, тканинного або полімерного ярлика, що містить щонайменше два надруковані інформаційні написи, які інформують про дотримання або недотримання температурного режиму зберігання харчової продукції, та щонайменше один сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою з лицьової сторони. Сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою виконано у формі окружності, а кожний з щонайменше двох інформаційних написів відповідає кольору фарби до та після досягнення нею критичної температури, відповідно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4758
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trish_Artuh_Kiporenko_Lis_Shmatkov_Didusenko.pdf184,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.