Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4758
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТріщ, Роман Михайлович-
dc.contributor.authorАртюх, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorКіпоренко, Ганна Сергіївна-
dc.contributor.authorЛис, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorШматков, Даніїл Ігорович-
dc.contributor.authorДідусенко, Ольга Андріївна-
dc.date.accessioned2015-11-19T10:17:51Z-
dc.date.available2015-11-19T10:17:51Z-
dc.date.issued2015-11-19-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4758-
dc.description.abstractЗасіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції, виконаний у формі паперового, тканинного або полімерного ярлика, що містить щонайменше два надруковані інформаційні написи, які інформують про дотримання або недотримання температурного режиму зберігання харчової продукції, та щонайменше один сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою з лицьової сторони. Сектор із нанесеною необоротною термоіндикаторною фарбою виконано у формі окружності, а кожний з щонайменше двох інформаційних написів відповідає кольору фарби до та після досягнення нею критичної температури, відповідно.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.relation.ispartofseries9;98894-
dc.subjectтермоіндикаторuk_UK
dc.subjectзберіганняuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectконтрольuk_UK
dc.titleЗасіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукціїuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trish_Artuh_Kiporenko_Lis_Shmatkov_Didusenko.pdf184,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.