Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5) |
Автори: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключові слова: | домішки ліпідо – магнетитової суспензії (ЛМС) термоцикли термічне навантаження маса пончиків |
Дата публікації: | 14-лип-2015 |
Короткий огляд (реферат): | Для проведення даного дослідження було використано навіски пончиків по 35 г. Відібрані зразки смажилися в фритюрниці на соняшниковій олії та на соняшниковій олії з додаванням ЛМС. Було проведено 10 термоциклів, з наступним зважуванням отриманого продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4645 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova7.docx | 23,72 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.