Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-14T10:16:55Z-
dc.date.available2015-07-14T10:16:55Z-
dc.date.issued2015-07-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4645-
dc.description.abstractДля проведення даного дослідження було використано навіски пончиків по 35 г. Відібрані зразки смажилися в фритюрниці на соняшниковій олії та на соняшниковій олії з додаванням ЛМС. Було проведено 10 термоциклів, з наступним зважуванням отриманого продукту.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectдомішки ліпідо – магнетитової суспензії (ЛМС)uk_UK
dc.subjectтермоциклиuk_UK
dc.subjectтермічне навантаженняuk_UK
dc.subjectмаса пончиківuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova7.docx23,72 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.