Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5)
Authors: Александров, О.В.
Ілюха, М.Г.
Скородумова, О.Б.
Цихановська, І.В.
Барсова, З.В.
Keywords: домішки ліпідо – магнетитової суспензії (ЛМС)
термоцикли
термічне навантаження
маса пончиків
Issue Date: 14-Jul-2015
Abstract: Для проведення даного дослідження було використано навіски пончиків по 35 г. Відібрані зразки смажилися в фритюрниці на соняшниковій олії та на соняшниковій олії з додаванням ЛМС. Було проведено 10 термоциклів, з наступним зважуванням отриманого продукту.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4645
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova7.docx23,72 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.