Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5) |
Authors: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Keywords: | домішки ліпідо – магнетитової суспензії (ЛМС) термоцикли термічне навантаження маса пончиків |
Issue Date: | 14-Jul-2015 |
Abstract: | Для проведення даного дослідження було використано навіски пончиків по 35 г. Відібрані зразки смажилися в фритюрниці на соняшниковій олії та на соняшниковій олії з додаванням ЛМС. Було проведено 10 термоциклів, з наступним зважуванням отриманого продукту. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4645 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova7.docx | 23,72 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.