Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4641
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1) |
Авторы: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключевые слова: | термоциклування ліпідо – магнетитова суспензія (ЛМС) термоциклічні навантаження |
Дата публикации: | 13-июл-2015 |
Краткий осмотр (реферат): | У попередніх дослідженнях було встановлено, що використання ЛМС значно підвищує термін зберігання різних рослинних олій та твердих жирів. Але залишається не вивченим вплив кількості ЛМС на зниження ступеню окиснення олії при їх нагріванні. Вивчення процесів, що відбуваються при нагріванні олій, особливо при дії термоциклічних навантажень та розробки шляхів підвищення стійкості олій до окиснення є актуальним для технологій виготовлення їжі в умовах «fasn – food». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4641 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova3.docx | 24,15 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.