Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4641
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1) |
Автори: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключові слова: | термоциклування ліпідо – магнетитова суспензія (ЛМС) термоциклічні навантаження |
Дата публікації: | 13-лип-2015 |
Короткий огляд (реферат): | У попередніх дослідженнях було встановлено, що використання ЛМС значно підвищує термін зберігання різних рослинних олій та твердих жирів. Але залишається не вивченим вплив кількості ЛМС на зниження ступеню окиснення олії при їх нагріванні. Вивчення процесів, що відбуваються при нагріванні олій, особливо при дії термоциклічних навантажень та розробки шляхів підвищення стійкості олій до окиснення є актуальним для технологій виготовлення їжі в умовах «fasn – food». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4641 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova3.docx | 24,15 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.