Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4641
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-13T12:24:53Z-
dc.date.available2015-07-13T12:24:53Z-
dc.date.issued2015-07-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4641-
dc.description.abstractУ попередніх дослідженнях було встановлено, що використання ЛМС значно підвищує термін зберігання різних рослинних олій та твердих жирів. Але залишається не вивченим вплив кількості ЛМС на зниження ступеню окиснення олії при їх нагріванні. Вивчення процесів, що відбуваються при нагріванні олій, особливо при дії термоциклічних навантажень та розробки шляхів підвищення стійкості олій до окиснення є актуальним для технологій виготовлення їжі в умовах «fasn – food».uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтермоциклуванняuk_UK
dc.subjectліпідо – магнетитова суспензія (ЛМС)uk_UK
dc.subjectтермоциклічні навантаженняuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova3.docx24,15 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.