Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-13T12:24:53Z-
dc.date.available2015-07-13T12:24:53Z-
dc.date.issued2015-07-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4641-
dc.description.abstractУ попередніх дослідженнях було встановлено, що використання ЛМС значно підвищує термін зберігання різних рослинних олій та твердих жирів. Але залишається не вивченим вплив кількості ЛМС на зниження ступеню окиснення олії при їх нагріванні. Вивчення процесів, що відбуваються при нагріванні олій, особливо при дії термоциклічних навантажень та розробки шляхів підвищення стійкості олій до окиснення є актуальним для технологій виготовлення їжі в умовах «fasn – food».uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтермоциклуванняuk_UK
dc.subjectліпідо – магнетитова суспензія (ЛМС)uk_UK
dc.subjectтермоциклічні навантаженняuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova3.docx24,15 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.