Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3) |
Авторы: | Александров О.В. Ілюха М.Г. Скородумова О.Б. Цихановська І.В. Барсова З.В. |
Ключевые слова: | експериментальні зразки ліпідо-магнетитові добавки житній хліб мікроструктура |
Дата публикации: | 13-июл-2015 |
Краткий осмотр (реферат): | Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4640 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx | 3,77 MB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.