Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3)
Authors: Александров О.В.
Ілюха М.Г.
Скородумова О.Б.
Цихановська І.В.
Барсова З.В.
Keywords: експериментальні зразки
ліпідо-магнетитові добавки
житній хліб
мікроструктура
Issue Date: 13-Jul-2015
Abstract: Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4640
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx3,77 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.