Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3) |
Authors: | Александров О.В. Ілюха М.Г. Скородумова О.Б. Цихановська І.В. Барсова З.В. |
Keywords: | експериментальні зразки ліпідо-магнетитові добавки житній хліб мікроструктура |
Issue Date: | 13-Jul-2015 |
Abstract: | Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4640 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx | 3,77 MB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.