Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3) |
Автори: | Александров О.В. Ілюха М.Г. Скородумова О.Б. Цихановська І.В. Барсова З.В. |
Ключові слова: | експериментальні зразки ліпідо-магнетитові добавки житній хліб мікроструктура |
Дата публікації: | 13-лип-2015 |
Короткий огляд (реферат): | Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4640 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx | 3,77 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.