Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3)
Автори: Александров О.В.
Ілюха М.Г.
Скородумова О.Б.
Цихановська І.В.
Барсова З.В.
Ключові слова: експериментальні зразки
ліпідо-магнетитові добавки
житній хліб
мікроструктура
Дата публікації: 13-лип-2015
Короткий огляд (реферат): Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4640
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx3,77 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.