Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров О.В.-
dc.contributor.authorІлюха М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська І.В.-
dc.contributor.authorБарсова З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-13T11:49:30Z-
dc.date.available2015-07-13T11:49:30Z-
dc.date.issued2015-07-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4640-
dc.description.abstractПористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectекспериментальні зразкиuk_UK
dc.subjectліпідо-магнетитові добавкиuk_UK
dc.subjectжитній хлібuk_UK
dc.subjectмікроструктураuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx3,77 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.