Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров О.В. | - |
dc.contributor.author | Ілюха М.Г. | - |
dc.contributor.author | Скородумова О.Б. | - |
dc.contributor.author | Цихановська І.В. | - |
dc.contributor.author | Барсова З.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-13T11:49:30Z | - |
dc.date.available | 2015-07-13T11:49:30Z | - |
dc.date.issued | 2015-07-13 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4640 | - |
dc.description.abstract | Пористість експериментальних зразків визначаємо на половині зразка за допомогою пористомера, через 12 - 72 години після приготування. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | експериментальні зразки | uk_UK |
dc.subject | ліпідо-магнетитові добавки | uk_UK |
dc.subject | житній хліб | uk_UK |
dc.subject | мікроструктура | uk_UK |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 3) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova2.docx | 3,77 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.