Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров ., О.В-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-13T11:12:11Z-
dc.date.available2015-07-13T11:12:11Z-
dc.date.issued2015-07-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4638-
dc.description.abstractВ якості добавки пропонується додавання до батону «Слобожанський» ліпідо - магнетитовую суспензію (ЛМС). Надзвичайно мало даних в літературі про використання магнетиту та ЛМС для харчових цілей. Це й зумовило напрямок дослідження. В Україні достатньо актуальна проблема забезпечення раціонів засвоюваним двовалентним залізом [Fe(II)].uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectліпідо-магнетитова суспензія (ЛМС)uk_UK
dc.subjectструктурно-механічні властивостіuk_UK
dc.subjectдвовалентне залізо [Fe(II)]uk_UK
dc.subjectраціон харчуванняuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova.docx111,25 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.