Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров ., О.В | - |
dc.contributor.author | Ілюха, М.Г. | - |
dc.contributor.author | Скородумова, О.Б. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.contributor.author | Барсова, З.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-13T11:12:11Z | - |
dc.date.available | 2015-07-13T11:12:11Z | - |
dc.date.issued | 2015-07-13 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4638 | - |
dc.description.abstract | В якості добавки пропонується додавання до батону «Слобожанський» ліпідо - магнетитовую суспензію (ЛМС). Надзвичайно мало даних в літературі про використання магнетиту та ЛМС для харчових цілей. Це й зумовило напрямок дослідження. В Україні достатньо актуальна проблема забезпечення раціонів засвоюваним двовалентним залізом [Fe(II)]. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | ліпідо-магнетитова суспензія (ЛМС) | uk_UK |
dc.subject | структурно-механічні властивості | uk_UK |
dc.subject | двовалентне залізо [Fe(II)] | uk_UK |
dc.subject | раціон харчування | uk_UK |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova.docx | 111,25 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.