Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1)
Authors: Александров ., О.В
Ілюха, М.Г.
Скородумова, О.Б.
Цихановська, І.В.
Барсова, З.В.
Keywords: ліпідо-магнетитова суспензія (ЛМС)
структурно-механічні властивості
двовалентне залізо [Fe(II)]
раціон харчування
Issue Date: 13-Jul-2015
Abstract: В якості добавки пропонується додавання до батону «Слобожанський» ліпідо - магнетитовую суспензію (ЛМС). Надзвичайно мало даних в літературі про використання магнетиту та ЛМС для харчових цілей. Це й зумовило напрямок дослідження. В Україні достатньо актуальна проблема забезпечення раціонів засвоюваним двовалентним залізом [Fe(II)].
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4638
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova.docx111,25 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.