Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1) |
Authors: | Александров ., О.В Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Keywords: | ліпідо-магнетитова суспензія (ЛМС) структурно-механічні властивості двовалентне залізо [Fe(II)] раціон харчування |
Issue Date: | 13-Jul-2015 |
Abstract: | В якості добавки пропонується додавання до батону «Слобожанський» ліпідо - магнетитовую суспензію (ЛМС). Надзвичайно мало даних в літературі про використання магнетиту та ЛМС для харчових цілей. Це й зумовило напрямок дослідження. В Україні достатньо актуальна проблема забезпечення раціонів засвоюваним двовалентним залізом [Fe(II)]. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4638 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova.docx | 111,25 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.