Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1) |
Автори: | Александров ., О.В Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключові слова: | ліпідо-магнетитова суспензія (ЛМС) структурно-механічні властивості двовалентне залізо [Fe(II)] раціон харчування |
Дата публікації: | 13-лип-2015 |
Короткий огляд (реферат): | В якості добавки пропонується додавання до батону «Слобожанський» ліпідо - магнетитовую суспензію (ЛМС). Надзвичайно мало даних в літературі про використання магнетиту та ЛМС для харчових цілей. Це й зумовило напрямок дослідження. В Україні достатньо актуальна проблема забезпечення раціонів засвоюваним двовалентним залізом [Fe(II)]. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4638 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova.docx | 111,25 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.