Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Назва: | ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ |
Автори: | Ільмінська, О. О. |
Ключові слова: | технологія м'яса м'ясопродуктів м'ясних банкових консервів інженер-технолог харчової промисловості зміст навчання модель змісту параметри |
Дата публікації: | 27-січ-2015 |
Короткий огляд (реферат): | М'ясна галузь на сьогодні є однією з провідних галузей харчової промисловості. Обсяги виробництва м'ясної продукції в Україні постійно зростають. Розвиток цієї галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення в змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі технології м'яса та м'ясопродуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3960 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ilminska.docx | 54,61 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.