Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Authors: Ільмінська, О. О.
Keywords: технологія м'яса
м'ясопродуктів
м'ясних банкових консервів
інженер-технолог харчової промисловості
зміст навчання
модель змісту
параметри
Issue Date: 27-Jan-2015
Abstract: М'ясна галузь на сьогодні є однією з провідних галузей харчової промисловості. Обсяги виробництва м'ясної продукції в Україні постійно зростають. Розвиток цієї галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення в змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі технології м'яса та м'ясопродуктів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3960
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ilminska.docx54,61 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.