Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльмінська, О. О.-
dc.date.accessioned2015-01-27T19:20:56Z-
dc.date.available2015-01-27T19:20:56Z-
dc.date.issued2015-01-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3960-
dc.description.abstractМ'ясна галузь на сьогодні є однією з провідних галузей харчової промисловості. Обсяги виробництва м'ясної продукції в Україні постійно зростають. Розвиток цієї галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення в змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі технології м'яса та м'ясопродуктів.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтехнологія м'ясаuk_UK
dc.subjectм'ясопродуктівuk_UK
dc.subjectм'ясних банкових консервівuk_UK
dc.subjectінженер-технолог харчової промисловостіuk_UK
dc.subjectзміст навчанняuk_UK
dc.subjectмодель змістуuk_UK
dc.subjectпараметриuk_UK
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ilminska.docx54,61 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.