Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільмінська, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-27T19:20:56Z | - |
dc.date.available | 2015-01-27T19:20:56Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-27 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3960 | - |
dc.description.abstract | М'ясна галузь на сьогодні є однією з провідних галузей харчової промисловості. Обсяги виробництва м'ясної продукції в Україні постійно зростають. Розвиток цієї галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення в змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі технології м'яса та м'ясопродуктів. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | технологія м'яса | uk_UK |
dc.subject | м'ясопродуктів | uk_UK |
dc.subject | м'ясних банкових консервів | uk_UK |
dc.subject | інженер-технолог харчової промисловості | uk_UK |
dc.subject | зміст навчання | uk_UK |
dc.subject | модель змісту | uk_UK |
dc.subject | параметри | uk_UK |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ilminska.docx | 54,61 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.