Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ
Автори: Долуда, А. В.
Ключові слова: харчова промисловість
підприємства харчової промисловості
проектування
технологічне проектування
технологічне обладнання
технологічна лінія
функціональна ознака
продуктивність
критерій
Дата публікації: 27-січ-2015
Короткий огляд (реферат): Найбільш актуальна проблема, яка спостерігається на підприємствах харчової промисловості України сьогодні, - це недоукомплектованість штату висококваліфікованими інженерами-проектувальниками виробництва, здатних професійно виконувати посадові обов’язки. На нашу думку, пояснити це можна тим, що: у галузі постійно відбуваються зміни пов’язані з упровадженням інновацій у виробництво, появою сучасних видів технологічного устаткування, використанням у виробництві сучасних виробничо-технологічних розробок, які пропонуються вітчизняними та закордонними науковцями галузі. При цьому фахівці виробництва не завжди здатні професійно реагувати на ці зміни, що призводить до того, що підприємства харчової промисловості (ПХП) поступово втрачають торговельні позиції на ринку, стають менш прибутковими, а в подальшому неконкурентоспроможними;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3950
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doluda.docx94,62 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.