Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.date.accessioned2015-01-27T18:54:59Z-
dc.date.available2015-01-27T18:54:59Z-
dc.date.issued2015-01-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3950-
dc.description.abstractНайбільш актуальна проблема, яка спостерігається на підприємствах харчової промисловості України сьогодні, - це недоукомплектованість штату висококваліфікованими інженерами-проектувальниками виробництва, здатних професійно виконувати посадові обов’язки. На нашу думку, пояснити це можна тим, що: у галузі постійно відбуваються зміни пов’язані з упровадженням інновацій у виробництво, появою сучасних видів технологічного устаткування, використанням у виробництві сучасних виробничо-технологічних розробок, які пропонуються вітчизняними та закордонними науковцями галузі. При цьому фахівці виробництва не завжди здатні професійно реагувати на ці зміни, що призводить до того, що підприємства харчової промисловості (ПХП) поступово втрачають торговельні позиції на ринку, стають менш прибутковими, а в подальшому неконкурентоспроможними;uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UK
dc.subjectпроектуванняuk_UK
dc.subjectтехнологічне проектуванняuk_UK
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UK
dc.subjectтехнологічна лініяuk_UK
dc.subjectфункціональна ознакаuk_UK
dc.subjectпродуктивністьuk_UK
dc.subjectкритерійuk_UK
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Doluda.docx94,62 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.