Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Title: ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ
Authors: Долуда, А. В.
Keywords: харчова промисловість
підприємства харчової промисловості
проектування
технологічне проектування
технологічне обладнання
технологічна лінія
функціональна ознака
продуктивність
критерій
Issue Date: 27-Jan-2015
Abstract: Найбільш актуальна проблема, яка спостерігається на підприємствах харчової промисловості України сьогодні, - це недоукомплектованість штату висококваліфікованими інженерами-проектувальниками виробництва, здатних професійно виконувати посадові обов’язки. На нашу думку, пояснити це можна тим, що: у галузі постійно відбуваються зміни пов’язані з упровадженням інновацій у виробництво, появою сучасних видів технологічного устаткування, використанням у виробництві сучасних виробничо-технологічних розробок, які пропонуються вітчизняними та закордонними науковцями галузі. При цьому фахівці виробництва не завжди здатні професійно реагувати на ці зміни, що призводить до того, що підприємства харчової промисловості (ПХП) поступово втрачають торговельні позиції на ринку, стають менш прибутковими, а в подальшому неконкурентоспроможними;
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3950
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doluda.docx94,62 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.