Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Название: ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ
Авторы: Долуда, А. В.
Ключевые слова: харчова промисловість
підприємства харчової промисловості
проектування
технологічне проектування
технологічне обладнання
технологічна лінія
функціональна ознака
продуктивність
критерій
Дата публикации: 27-янв-2015
Краткий осмотр (реферат): Найбільш актуальна проблема, яка спостерігається на підприємствах харчової промисловості України сьогодні, - це недоукомплектованість штату висококваліфікованими інженерами-проектувальниками виробництва, здатних професійно виконувати посадові обов’язки. На нашу думку, пояснити це можна тим, що: у галузі постійно відбуваються зміни пов’язані з упровадженням інновацій у виробництво, появою сучасних видів технологічного устаткування, використанням у виробництві сучасних виробничо-технологічних розробок, які пропонуються вітчизняними та закордонними науковцями галузі. При цьому фахівці виробництва не завжди здатні професійно реагувати на ці зміни, що призводить до того, що підприємства харчової промисловості (ПХП) поступово втрачають торговельні позиції на ринку, стають менш прибутковими, а в подальшому неконкурентоспроможними;
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3950
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Doluda.docx94,62 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.