Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3920
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т.А.-
dc.date.accessioned2015-01-27T14:06:58Z-
dc.date.available2015-01-27T14:06:58Z-
dc.date.issued2015-01-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3920-
dc.description.abstractЕфективність професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності залежить від організації навчальної діяльності студентів та обґрунтованим вибором відповідних форм творчого навчання. Форма навчання визначається як зовнішньою, так і внутрішньою сторонами організації навчального процесу. Зовнішня сторона організації навчального процесу представлена узгодженою діяльністю викладача та студента, яка здійснюється у визначеному порядку та в певному режимі [2]. Внутрішня процесуально змістовна сторона організації навчального процесу обумовлена зв’язками, що виникають між цілями, змістом, методами та засобами навчання. Отже, форми творчого навчання у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів харчової галузі повинні бути підпорядковані розробленим цілям, змісту, методу та засобам творчого навчання; відповідати такій організації творчої діяльності, яка існує у творчому професійному середовищі інженерів-технологів харчових виробництв.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UK
dc.subjectінженер-технолог харчової галузіuk_UK
dc.subjectтворча діяльністьuk_UK
dc.subjectформи організації навчанняuk_UK
dc.subjectетапи діяльностіuk_UK
dc.subjectпрофесійно важливі якостіuk_UK
dc.subjectколективні форми навчанняuk_UK
dc.subjectіндивідуальніuk_UK
dc.subjectпарніuk_UK
dc.subjectгруповіuk_UK
dc.titleФОРМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lazereva.doc122,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.