Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3920
Title: ФОРМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Authors: Лазарєва, Т.А.
Keywords: професійна підготовка
інженер-технолог харчової галузі
творча діяльність
форми організації навчання
етапи діяльності
професійно важливі якості
колективні форми навчання
індивідуальні
парні
групові
Issue Date: 27-Jan-2015
Abstract: Ефективність професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності залежить від організації навчальної діяльності студентів та обґрунтованим вибором відповідних форм творчого навчання. Форма навчання визначається як зовнішньою, так і внутрішньою сторонами організації навчального процесу. Зовнішня сторона організації навчального процесу представлена узгодженою діяльністю викладача та студента, яка здійснюється у визначеному порядку та в певному режимі [2]. Внутрішня процесуально змістовна сторона організації навчального процесу обумовлена зв’язками, що виникають між цілями, змістом, методами та засобами навчання. Отже, форми творчого навчання у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів харчової галузі повинні бути підпорядковані розробленим цілям, змісту, методу та засобам творчого навчання; відповідати такій організації творчої діяльності, яка існує у творчому професійному середовищі інженерів-технологів харчових виробництв.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3920
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazereva.doc122,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.