Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3920
Title: | ФОРМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ |
Authors: | Лазарєва, Т.А. |
Keywords: | професійна підготовка інженер-технолог харчової галузі творча діяльність форми організації навчання етапи діяльності професійно важливі якості колективні форми навчання індивідуальні парні групові |
Issue Date: | 27-Jan-2015 |
Abstract: | Ефективність професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності залежить від організації навчальної діяльності студентів та обґрунтованим вибором відповідних форм творчого навчання. Форма навчання визначається як зовнішньою, так і внутрішньою сторонами організації навчального процесу. Зовнішня сторона організації навчального процесу представлена узгодженою діяльністю викладача та студента, яка здійснюється у визначеному порядку та в певному режимі [2]. Внутрішня процесуально змістовна сторона організації навчального процесу обумовлена зв’язками, що виникають між цілями, змістом, методами та засобами навчання. Отже, форми творчого навчання у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів харчової галузі повинні бути підпорядковані розробленим цілям, змісту, методу та засобам творчого навчання; відповідати такій організації творчої діяльності, яка існує у творчому професійному середовищі інженерів-технологів харчових виробництв. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3920 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lazereva.doc | 122,5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.