Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3911
Title: СИСТЕМА КРИТЕРІЇВ ТА ПАРАМЕТРІВ ПРОЕКТУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИРОБНИЦТВ У НАВЧАННІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Authors: Долуда, А. В.
Keywords: хлібопекарська галузь
харчові виробництва
апаратурне забезпечення
технологічна лінія
устаткування
проектування
критерії проектування
параметри проектування
технічні характеристики устаткування
Issue Date: 27-Jan-2015
Abstract: . Хлібопекарська галузь Харківської області перебуває під впливом динамічних змін, зумовлених особливостями сучасних умов господарювання. Про зміни свідчить негативна динаміка: кількість підприємств, які виготовляють хліб та хлібобулочні вироби, зменшилась із 224 у 2009 році до 137 у 2013 році. При цьому конкуренція між цими підприємствами достатньо жорстка. Витримати її та залишитись на ринку можливо тільки за умови, якщо споживач постійно отримуватиме продукцію, яка відповідає вимогам сьогодення, а саме: асортименту, вартості, якості та безпечності.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3911
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dolyda.doc124 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.