Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.date.accessioned2015-01-27T13:41:01Z-
dc.date.available2015-01-27T13:41:01Z-
dc.date.issued2015-01-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3911-
dc.description.abstract. Хлібопекарська галузь Харківської області перебуває під впливом динамічних змін, зумовлених особливостями сучасних умов господарювання. Про зміни свідчить негативна динаміка: кількість підприємств, які виготовляють хліб та хлібобулочні вироби, зменшилась із 224 у 2009 році до 137 у 2013 році. При цьому конкуренція між цими підприємствами достатньо жорстка. Витримати її та залишитись на ринку можливо тільки за умови, якщо споживач постійно отримуватиме продукцію, яка відповідає вимогам сьогодення, а саме: асортименту, вартості, якості та безпечності.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UK
dc.subjectхарчові виробництваuk_UK
dc.subjectапаратурне забезпеченняuk_UK
dc.subjectтехнологічна лініяuk_UK
dc.subjectустаткуванняuk_UK
dc.subjectпроектуванняuk_UK
dc.subjectкритерії проектуванняuk_UK
dc.subjectпараметри проектуванняuk_UK
dc.subjectтехнічні характеристики устаткуванняuk_UK
dc.titleСИСТЕМА КРИТЕРІЇВ ТА ПАРАМЕТРІВ ПРОЕКТУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИРОБНИЦТВ У НАВЧАННІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dolyda.doc124 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.