Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Авторы: Ткаченко, К. В.
Ключевые слова: розробка технології
технологія виготовлення кексів
функціональне призначення технології
харчова алергія
безглютенова дієта
непереносимость глютену
Дата публикации: 20-ноя-2014
Краткий осмотр (реферат): В наш час все більше людей схильні до алергії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 1% населення у світі страждає від целіакії - спадковій непереносимості глютену, а також харчової алергії, яка вимагає дотримання суворої безглютенової дієти. Метою роботи є розробка технології приготування кексів функціонального призначення, із складу яких вилучено глютен.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3849
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tkachenko.docx12,76 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.