Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
Title: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Ткаченко, К. В.
Keywords: розробка технології
технологія виготовлення кексів
функціональне призначення технології
харчова алергія
безглютенова дієта
непереносимость глютену
Issue Date: 20-Nov-2014
Abstract: В наш час все більше людей схильні до алергії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 1% населення у світі страждає від целіакії - спадковій непереносимості глютену, а також харчової алергії, яка вимагає дотримання суворої безглютенової дієти. Метою роботи є розробка технології приготування кексів функціонального призначення, із складу яких вилучено глютен.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3849
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkachenko.docx12,76 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.