Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
Назва: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Автори: | Ткаченко, К. В. |
Ключові слова: | розробка технології технологія виготовлення кексів функціональне призначення технології харчова алергія безглютенова дієта непереносимость глютену |
Дата публікації: | 20-лис-2014 |
Короткий огляд (реферат): | В наш час все більше людей схильні до алергії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 1% населення у світі страждає від целіакії - спадковій непереносимості глютену, а також харчової алергії, яка вимагає дотримання суворої безглютенової дієти. Метою роботи є розробка технології приготування кексів функціонального призначення, із складу яких вилучено глютен. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3849 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachenko.docx | 12,76 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.