Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-20T07:04:31Z | - |
dc.date.available | 2014-11-20T07:04:31Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-20 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3849 | - |
dc.description.abstract | В наш час все більше людей схильні до алергії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 1% населення у світі страждає від целіакії - спадковій непереносимості глютену, а також харчової алергії, яка вимагає дотримання суворої безглютенової дієти. Метою роботи є розробка технології приготування кексів функціонального призначення, із складу яких вилучено глютен. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | розробка технології | uk_UK |
dc.subject | технологія виготовлення кексів | uk_UK |
dc.subject | функціональне призначення технології | uk_UK |
dc.subject | харчова алергія | uk_UK |
dc.subject | безглютенова дієта | uk_UK |
dc.subject | непереносимость глютену | uk_UK |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachenko.docx | 12,76 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.