Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, К. В.-
dc.date.accessioned2014-11-20T07:04:31Z-
dc.date.available2014-11-20T07:04:31Z-
dc.date.issued2014-11-20-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3849-
dc.description.abstractВ наш час все більше людей схильні до алергії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 1% населення у світі страждає від целіакії - спадковій непереносимості глютену, а також харчової алергії, яка вимагає дотримання суворої безглютенової дієти. Метою роботи є розробка технології приготування кексів функціонального призначення, із складу яких вилучено глютен.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectрозробка технологіїuk_UK
dc.subjectтехнологія виготовлення кексівuk_UK
dc.subjectфункціональне призначення технологіїuk_UK
dc.subjectхарчова алергіяuk_UK
dc.subjectбезглютенова дієтаuk_UK
dc.subjectнепереносимость глютенуuk_UK
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachenko.docx12,76 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.