Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Название: | ВПРОВАДЖЕННЯ ЕТНІЧНИХ КУХОНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННИХ ОБ’ЄКТІВ |
Авторы: | Гізова, В. В. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство етнічний ресторан готельно-рестораний об'єкт етнічни кухні |
Дата публикации: | 28-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Етнічний ресторан – це заклад ресторанного господарства, у якому відтворюється культура певного народу, в тому числі й кулінарна. Більшість етнічних ресторанів Харкова з’являються тому, що деякі види кухонь просто не сприймаються без відповідної обстановки, а також через те, що занурення в які-небудь національні традиції є дієвим методом залучення споживачів. Сьогоденний інтерес до деяких видів кухонь є впливом моди, що також обумовлює відкриття нових ресторанів етнічної кухні та формування попиту на їх послуги. Окрім цього, етнічні ресторани несуть так звану культурну й просвітницьку цінність для жителів нашого міста. В процесі відвідування таких закладів, відбувається ознайомлення з традиціями народу, кухня якого представлена в даному закладі (стравами, культурою їх споживання, музикою та ін.). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3689 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gizova.docx | 12,7 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.