Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гізова, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-28T08:06:08Z | - |
dc.date.available | 2014-10-28T08:06:08Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-28 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3689 | - |
dc.description.abstract | Етнічний ресторан – це заклад ресторанного господарства, у якому відтворюється культура певного народу, в тому числі й кулінарна. Більшість етнічних ресторанів Харкова з’являються тому, що деякі види кухонь просто не сприймаються без відповідної обстановки, а також через те, що занурення в які-небудь національні традиції є дієвим методом залучення споживачів. Сьогоденний інтерес до деяких видів кухонь є впливом моди, що також обумовлює відкриття нових ресторанів етнічної кухні та формування попиту на їх послуги. Окрім цього, етнічні ресторани несуть так звану культурну й просвітницьку цінність для жителів нашого міста. В процесі відвідування таких закладів, відбувається ознайомлення з традиціями народу, кухня якого представлена в даному закладі (стравами, культурою їх споживання, музикою та ін.). | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
dc.subject | етнічний ресторан | uk_UK |
dc.subject | готельно-рестораний об'єкт | uk_UK |
dc.subject | етнічни кухні | uk_UK |
dc.title | ВПРОВАДЖЕННЯ ЕТНІЧНИХ КУХОНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННИХ ОБ’ЄКТІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gizova.docx | 12,7 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.