Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Назва: ВПРОВАДЖЕННЯ ЕТНІЧНИХ КУХОНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННИХ ОБ’ЄКТІВ
Автори: Гізова, В. В.
Ключові слова: ресторанне господарство
етнічний ресторан
готельно-рестораний об'єкт
етнічни кухні
Дата публікації: 28-жов-2014
Короткий огляд (реферат): Етнічний ресторан – це заклад ресторанного господарства, у якому відтворюється культура певного народу, в тому числі й кулінарна. Більшість етнічних ресторанів Харкова з’являються тому, що деякі види кухонь просто не сприймаються без відповідної обстановки, а також через те, що занурення в які-небудь національні традиції є дієвим методом залучення споживачів. Сьогоденний інтерес до деяких видів кухонь є впливом моди, що також обумовлює відкриття нових ресторанів етнічної кухні та формування попиту на їх послуги. Окрім цього, етнічні ресторани несуть так звану культурну й просвітницьку цінність для жителів нашого міста. В процесі відвідування таких закладів, відбувається ознайомлення з традиціями народу, кухня якого представлена в даному закладі (стравами, культурою їх споживання, музикою та ін.).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3689
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gizova.docx12,7 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.