Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3689
Title: | ВПРОВАДЖЕННЯ ЕТНІЧНИХ КУХОНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННИХ ОБ’ЄКТІВ |
Authors: | Гізова, В. В. |
Keywords: | ресторанне господарство етнічний ресторан готельно-рестораний об'єкт етнічни кухні |
Issue Date: | 28-Oct-2014 |
Abstract: | Етнічний ресторан – це заклад ресторанного господарства, у якому відтворюється культура певного народу, в тому числі й кулінарна. Більшість етнічних ресторанів Харкова з’являються тому, що деякі види кухонь просто не сприймаються без відповідної обстановки, а також через те, що занурення в які-небудь національні традиції є дієвим методом залучення споживачів. Сьогоденний інтерес до деяких видів кухонь є впливом моди, що також обумовлює відкриття нових ресторанів етнічної кухні та формування попиту на їх послуги. Окрім цього, етнічні ресторани несуть так звану культурну й просвітницьку цінність для жителів нашого міста. В процесі відвідування таких закладів, відбувається ознайомлення з традиціями народу, кухня якого представлена в даному закладі (стравами, культурою їх споживання, музикою та ін.). |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3689 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gizova.docx | 12,7 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.