Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3661
Название: ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇ
Авторы: Борисов, П. С.
Ключевые слова: принципи раціонального харчування
технологія бісквіту з екстрактом стевії
цукрозамінники
підсолоджувачи
Дата публикации: 27-окт-2014
Краткий осмотр (реферат): Згідно з принципами раціонального харчування для збереження здоров’я і довголіття людина має підтримувати баланс енергії. Аналіз основних проблем здоров’я, пов’язаних із харчуванням, свідчить про те, що найбільш розповсюдженими є захворювання, обумовлені дисбалансом основних речовин. Останнім часом зросла кількість людей хворих на ожиріння. Саме тому збільшився попит на борошняні кондитерські вироби із використанням цукрозамінників та підсолоджувачів, а саме бісквітів. Людям хворим на ожиріння, дозволено вживати у їжу тільки натуральні продукти із низьким рівнем вуглеводів, тому бісквіти з використанням натуральних речовин набирають на вітчизняному ринку все більшу популярність – про це свідчать статистичні дані. Екстракт стевії (сухий) було обрано в якості підсолоджувача, оскільки це – натуральний підсолоджувач рослинного походження. Не містить в собі шкідливих домішок і не має енергетичної цінності. Це дозволяє виробляти майже ідентичний традиційному бісквіт із зниженим вмістом цукру та меншою харчовою цінністю, зберігаючи при цьому високі органолептичні показники.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3661
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Borisov.docx12,98 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.